Chestii

Plm n.am mai scris ca n.am mai avut chef. Intre timp m.am mutat din mirificu Popesti Leordea in superbul Titan. Si chiar e superb fata de Leordea. In Leordea mai fui de cateva ori in ultimele luni…ai de plm….abia mai ai loc pa strazi. S.a populat mai ceva ca Beigingu. Masini ca la balamuc. In curand o sa le urce pa bloc ca pa strada n.o sa mai fie loc. Bloace in constructie. Noroi. Cand e ploaie. Praf cand e uscat. Nasol ce sa zic. Pica curentu de cateva ori pa zi. Nimic deosebit. Chestii normale ptr Leordea 2017.

Azi la Unirea mare actiune a pulitiei. Era toata rutiera acolo. Plus cativa gujteri da pa la nijte televiziuni. Stiti genu de actiune televizata. Erau oprite cel putin 10 masini. Nujtu da ce si cum. Da’ pulitaii pareau in forma maxima. Mde….doar erau filmati. Intrebai si io si cica era actiune de futache a alora care blocheaza intersectiile.  Pai bine cuaie….la 10 juma dimineata faci actiuni d.astea? Cand traficu e mai lejer. La 7 juma dimi n.ati sta la Lujerului de ex sa vedeti ce futai e. Da’ inteleg….e prea devreme ptr voi. Si va doare la pula de aia care se inghesuie spre munca. De ce plm sa le usurati viata dirijand prin intersectii? Las ca.i bine si la 10 juma lua.v.as cozorocu in carici. Sa vedeti ce statea un garcione d.asta sa.l traga pa pelicula aia da la protv.

In alta ordine de idei cica moare regele. Plm….e si el batran ce sa faca acu. La 96 da ani ce sa mai astepti?  Io oricum cred ca.i mort de fro 2 ani. In fine….

Cica aseara fu miting iar. Lume in strada. S.a strigat. S.au afisat ”plancarde” amuzante. S.au facut poze. S.a postat pa feisbuc. Si.apoi fiecare s.a dus la casa lui. Cred ca aia de la putere s.au cacat pe ei de frica. Sau de râs. Care aveti sansa s.o tuliti din tara asta….faceti.o! Aici nu mai aveti nici o sansa. Care mai spera la ceva bun inseamna ca.i dus cu capu. Mor cand mai aud….”pai da….dar noi putem schimba, noi putem face bine, sa votam, sa facem, sa dregem, sa iesim in strada…”. Schimbati o pula. Traiti pa alta planeta daca mai aveti ganduri d.astea. Romania are cancer. Generalizat. Metastaza. Nici o sansa. Atat.

 

Chestii

Lasă un comentariu